Uw boot laten poetsen

De beste keus die u kunt maken ! 

Het volledige boot poets proces

1. Wassen
Er komt meer bij kijken dan enkel een sopje door de boot. Zure regen en zon zijn een aanslag op uw lak, de gelcoat, het leer of het vinyl. Het regelmatig wassen van uw boot met de juiste beschermende middelen is noodzakelijk om uw kostbare bezit te beschermen tegen deze weersinvloeden.

2. Polijsten
Wanneer u uw boot periodiek laat wassen, bent u verzekerd van een schone boot gedurende het hele jaar. Naar eigen wensen wassen wij onder andere eens in de twee weken, eens per maand of eens per kwartaal, altijd op afgesproken tijden. Voor het schoonmaken maken wij gebruik van hoogwaardige producten welke de beschermlaag niet aantasten. Naast het wassen van uw boot, kunnen wij u ook het poetsen en polijsten uit handen nemen. 

3. Poetsen
Vóór het poetsen van uw boot raden wij u aan om de boot eerst te (laten) wassen en polijsten. Door uw boot vooraf grondig te wassen en polijsten zal het hoogwaardig twee componenten poets-middel zich veel beter aan de boot hechten. Dit heeft als voordeel dat na het wassen, polijsten en poetsen van uw boot, hij veel makkelijker schoon te houden is tijdens het vaarseizoen. Ook biedt het goed onderhouden een betere bescherming voor uw boot tegen UV stralen.

Uw boot verkopen of inruilen?
Gaat uw boot in de verkoop of bent u van plan uw boot in te ruilen? Door zowel het interieur als het exterieur te laten reinigen verhoogt u de inruil- of verkoopwaarde van uw boot. Geïnteresseerden kunnen vaak lastig door de vieze boot ‘heen kijken’. Uw boot poetsen is een in verhouding kleine investering, voor een groots resultaat.

Vraag een offerte aan

Wassen

Het wassen van een boot is een tijdrovende klus. Er komt meer bij kijken dan enkel een sopje door de boot...

Meer info

Poetsen

Vóór het poetsen van uw boot raden wij u aan om de boot eerst te (laten) wassen en polijsten. Door uw boot vooraf grondig...

Meer info

Boottextiel

Steek uw boot in een nieuw jasje! Laat uw boottextiel wassen en geniet van de nieuwe, frisse look  die uw boot weer krijgt...

Meer info

Antifouling

Bij zelfslijpende antifouling lost de antifouling langzamerhand op in het water dat langs het onderwaterschip vloeit...

Meer info
Professional Boat Care
Adres

Professional Boat Care
Oud Loosdrechtsedijk 188
1231 NG Loosdrecht
T 035 577 99 99

Openingstijden

Maandag 08.30 tot 17.00 uur
Dinsdag 08.30 tot 17.00 uur
Woensdag 08.30 tot 17.00 uur
Donderdag 08.30 tot 17.00 uurVrijdag 08.30 tot 17.00 uur
Zaterdag 08.30 tot 17.00 uur
Zondag Gesloten