Boottextiel: Kussens & Zeilen

Steek uw boot in een nieuw jasje! Laat uw boottextiel wassen en geniet van de nieuwe, frisse look  die uw boot weer krijgt!

Uw Boottextiel: kussens en boot zeilen laten reinigen

Reinigen van kussen en zeilen
Kussens van uw boot gaan doorgaans jaren mee. Vaak hebben ze meer te lijden van verkleuring door UV licht en vervuiling tijdens opslag dan van slijtage door gebruik. Als uw kussens tijdig gereinigd worden gaan ze langer mee!

Uw bootkussens weer als nieuw
Bootkussens zijn vaak lastig te reinigen. Wij bieden als enige in Nederland een ‘door en door’ reiniging aan voor bootkussens. Een kussenset is dan niet alleen aan de buitenzijde, maar ook aan de binnenzijde compleet gereinigd. Dit is een speciaal procedé van verschillende handelingen, met een verbluffend eindresultaat.

Textielreiniging, luxe of noodzaak?
Onder andere jachtzeilen, bootkappen en tenten hebben nogal wat te verduren van zand en zout. Maar ook van atmosferisch vuil, spinnen, vogelpoep, vliegjes, algen en andere agressieve vervuiling. Door regelmatige reiniging en eventueel impregnatie zal het vuil zich minder hechten aan de vezels van het doek. Dit verkleint de kans op scheuren en andere beschadigingen aanzienlijk.

Naast de reiniging van uw interieur bieden wij u tevens de mogelijkheid tot het grondig, veilig en milieuvriendelijk reinigen van onder andere uw bootkussens, jachtzeilen, bootkappen of zeilhuiken.

Geniet nu van de voordelen van het reinigen van uw textiel bij Professional Boat Care.

Vraag een offerte aan

Wassen

Het wassen van een boot is een tijdrovende klus. Er komt meer bij kijken dan enkel een sopje door de boot...

Meer info

Poetsen

Vóór het poetsen van uw boot raden wij u aan om de boot eerst te (laten) wassen en polijsten. Door uw boot vooraf grondig...

Meer info

Boottextiel

Steek uw boot in een nieuw jasje! Laat uw boottextiel wassen en geniet van de nieuwe, frisse look  die uw boot weer krijgt...

Meer info

Antifouling

Bij zelfslijpende antifouling lost de antifouling langzamerhand op in het water dat langs het onderwaterschip vloeit...

Meer info
Professional Boat Care
Vuil en Waterafstotend

Uw kussens zullen worden vuil en water afstotend geïmpregneerd

Ozon  behandeling

Alle vieze luchtjes verdwenen.

Binnenwerk Schoon

Het binnenwerk van uw kussens wordt volledig meegewassen.

Keurig Verpakt

Uw krijgt uw kussens keurig verpakt terug. In een vuilafstotend plastic hoes.