Bootschade

De beste keus die u kunt maken ! 

Wij helpen uw graag bij verschillende soorten schade aan uw boot

1. Boot Spot repair
Spotrepair aan uw boot door middel van innovatieve schadeherstel. Wij zijn in het bezit van een mobiele service/ ingerichte bus dat bij u op locatie de bootschade kan herstellen, ook wel spotepair genoemd. Wij werken hiervoor met opgeleide specialisten die er voor zorgen dat u met een kleine investering grote resultaten behaald. Wij maken iedere kleur na door een spectrofotometer en door de ervaring van ons team kunnen wij de kleur indien nodig nog extra bijmengen. Door deze methode kunnen wij plaatselijk de bootherstellen in minder tijd en voor ieder oppervlak. Ook herstellen wij schade aan interieur en bekleding.

2. Brand - en roetschade
Wanneer uw boot brand- of roetschade heeft gehad is het van belang dat het roet zo snel en goed mogelijk wordt verwijderd. Dit reinigingsproces wordt met speciaal middel gedaan. Wij hebben jarenlang ervaring in het verwijderen van roetschade op boten. Ook het wassen van boottextiel hoort hierbij. Tijdens dit proces worden de persoonlijke spullen van de eigenaar van de bootaltijd verwijderd en opgeslagen en zo nodig vakkundig gereinigd. Ook de nare brandlucht kunnen wij behandelen met apparatuur en vriendelijke chemicalien.

3. Verzekering
Wist u dat wanneer uw boot schade heeft opgelopen in de meeste gevallen de kosten van reparatie op uw verzekering te verhalen zijn? Het enige wat u hoeft te doen is contact op te nemen met ons en wij zorgen voor de rest van het schade/reparatie-traject. Wij nemen zowel contact met schade-experts als verzekeraars op en verlenen u de beste service.

Wij helpen uw graag bij verschillende soorten schade aan uw boot.

Vraag een offerte aan

Wassen

Het wassen van een boot is een tijdrovende klus. Er komt meer bij kijken dan enkel een sopje door de boot...

Meer info

Poetsen

Vóór het poetsen van uw boot raden wij u aan om de boot eerst te (laten) wassen en polijsten. Door uw boot vooraf grondig...

Meer info

Boottextiel

Steek uw boot in een nieuw jasje! Laat uw boottextiel wassen en geniet van de nieuwe, frisse look  die uw boot weer krijgt...

Meer info

Antifouling

Bij zelfslijpende antifouling lost de antifouling langzamerhand op in het water dat langs het onderwaterschip vloeit...

Meer info
Professional Boat Care
Adres

Professional Boat Care
Oud Loosdrechtsedijk 188
1231 NG Loosdrecht
T 035 577 99 99

Openingstijden

Maandag 08.30 tot 17.00 uur
Dinsdag 08.30 tot 17.00 uur
Woensdag 08.30 tot 17.00 uur
Donderdag 08.30 tot 17.00 uurVrijdag 08.30 tot 17.00 uur
Zaterdag 08.30 tot 17.00 uur
Zondag Gesloten