Antifouling

De beste keus die u kunt maken ! 

De voordelen van antifouling op een rijtje!

Hoogstaand schilderwerk
Professional Boat Care is gespecialiseerd in hoogstaand schilderwerk voor uw boot/jacht. De ruim tien jaar ervaring die wij op hebben gedaan ziet u terug in de kwaliteit die wij leveren. Door onze uitgebreide keuze aan verf- en bootlakken en hightech technieken kunnen wij het verf- of lakwerk van uw schip in elke door u gewenste kleur doen.

Zelfslijpende antifouling
Zelfslijpende antifoulings zijn zeer geschikt voor wedstrijdboten. Bij zelfslijpende antifouling lost de antifouling langzamerhand op in het water dat langs het onderwaterschip vloeit. Hierdoor komt er voortdurend actieve biocide vrij, waardoor de organismen bijna geen kans hebben.

Vraag een offerte aan

Wassen

Het wassen van een boot is een tijdrovende klus. Er komt meer bij kijken dan enkel een sopje door de boot...

Meer info

Poetsen

Vóór het poetsen van uw boot raden wij u aan om de boot eerst te (laten) wassen en polijsten. Door uw boot vooraf grondig...

Meer info

Boottextiel

Steek uw boot in een nieuw jasje! Laat uw boottextiel wassen en geniet van de nieuwe, frisse look  die uw boot weer krijgt...

Meer info

Antifouling

Bij zelfslijpende antifouling lost de antifouling langzamerhand op in het water dat langs het onderwaterschip vloeit...

Meer info
Professional Boat Care
Voorkomt Micro-Organisme

Met een antifouling behandeling van professional boat care, is u boot weer helemaal beschermt tegen micro organisme die zich hechten aan uw boot.

Voorkomt      Algen

Met een antifouling behandeling van professional boat care, is u boot weer helemaal beschermt tegen algen die zich hechten aan uw boot.

Voorkomt       Roest

Met een antifouling behandeling van professional boat care, is u boot weer helemaal beschermt tegen ongewenste bedreiging van buiten af. Dit voorkomt roest op uw schips romp.

Beschermde    Romp

Met een antifouling behandeling van professional boat care, is u boot weer helemaal beschermt tegen ongewenste bedreiging van buiten af. Dit voorkomt roest op uw schips romp .